20071118

00086


House warming II


I det här projektet använde vi nästan bara vitt men många olika nyanser av vitt och i många olika material som alla återspeglar ljuset på sitt sätt. Känslan är väldigt modern fast stolarna av Vincent Sheppard och vitrinskåpets former är tidigt 1900tal.
Det vita bryts av den vackra triptyken i starkt grönturkost och av den spektakulära utsikten från de stora panoramafönstrena.


Kvällens middag var italieninspirerad och det livliga samtalet runt bordet stannade av vid varje ny smaksensation. Det skrattades friskt och det var tvära kast i diskussionerna om hur man klarar livhanken bland älgar och fyllerister på vintervägarna i Terjärv om hur man överlever om Oy Finland Ab brakar ihop eller om att fälgar är det som inte är gummi på ett hjul plus en massa annat.


Jag tackar värdparet och de övriga gästerna för en fantastiskt trevlig kväll och ni skulle ha sett minspelet från hopp till förtvivlan på den fyrbenta hundraåringen då det glada sällskapet fram mot småtimmarna förflyttade sig till hallen för att gå hem men fastnade där bland ytterkläderna i ännu en fnittrigt djupsinnig diskussion.

.